CHP’den coşkulu yeni üye katılımı

CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen yeni üyelere rozet takdim törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar katıldı.

CHP Gebze’de yeni üyelere rozet takdimi programı gerçekleşti. İlçe binasında önceki gün gerçekleşen programa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Ali Yapa, İsmail Sungur, Hakan Altıparmak ve Mehmet Demirtaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş,  CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Gebze Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

 

“GEBZE’Yİ İKİNCİ MEMLEKETİM BİLDİM”

Programda ilk olarak türkü dinletisi gerçekleştirilirken, açılış konuşmasını yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “İktidarımızın yakın olduğu ve güçlü bir süreçle devam ettiğimiz günlerde partimize katılan arkadaşlarımız oldu ve onlara rozet takdim edeceğiz. CHP’ye katılmak ağır sorumluluk gerektirir. CHP’ye katılmak tam bağımsız Türkiye'yi savunmak demektir. CHP’li olmak eşitliği savunmak demektir. CHP’li olmak demek işsizliğe karşı mücadele etmek demektir. CHP’li olmak 81 milyon insanın derdiyle dertlenmek demektir” dedi.  Orhan’ın ardından kürsüye çıkan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yıllar önce Gebze’de yaşadığını belirterek şunları dile getirdi; “Ben buradayken Emin ağabey belediye başkanıydı. Nereden başlasam bilemiyorum yıllar sonra Gebze’de olmak çok özel. Ben uzun yıllar Gebze’yi ikinci memleketim bildim.

 

“BELEDİYE BAŞKANINI GIPTA İLE İZLİYOR”

CHP ve CHP’liliği iyi tanımak ve bilmek lazım. CHP çok özel bir parti. CHP ülkenin emperyalist mücadelesinde kurulmuş bir partidir. Ülkenin büyük tesislerinin hepsini CHP kurmuştur. Bütün bu tesisleri satanlar yerli ve milli oluyor. Bize de yerli milli değilsin diyorlar. Onlara hadi oradan diyeceğiz. Biz belediye başkanları olarak milletin görüşlerini de değiştirdik. Elimizde o kadar çok argümanlar var ki partiyi savunmak için. Bu partinin asla utanacak bir şeyi olmadı. Biz çalışan arkadaşlarımızı savunacağız. Halkımız 11 Büyükşehir belediye başkanını gıpta ile izliyor. Bütün Türkiye CHP’li belediye başkanlarının çalışmalarıyla övünüyor. Anlatacağınız çok şey var. Aramıza yeni katılan isimler hoş geldiniz. Bu ülkeyi yeniden kurtarmak gerekiyor. Bunu da yapacak CHP’dir. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ülkeyi yeniden kurtardık deme şerefine varacaksınız” dedi.

 

“GEBZE BÜYÜKŞEHİRLİ İL OLACAK”

Programda son olarak konuşan CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, “Sayın Zeydan Karalar başkanım Gebzeli olduğunuzu bilmiyorduk, bizi gururlandırdınız. Yaşadığınız dönemden bu yana Gebze çok değişti. Yıllardan beri Gebze olarak isteğimiz il olmak. 750 bin nüfusu aştık. Bizim isteğimiz hem Kocaeli hem de Gebze büyükşehir olsun 82 plakayı istiyoruz. İl olursak hizmete ulaşmak daha kolay olur. Genel başkanımızdan da söz aldık 2023’te Gebze büyükşehirli il olacak. Biz cumhuriyeti kuran bir partiyiz. Cumhuriyetin 2. Yüzyılında bu temelleri atmak için yoldayız. Genel başkanımızın dediği bütün belediyeleri aldık. Genel başkanımız şimdi diyor ki cumhuriyetin ikinci yüzyılında yeni anayasayı biz yazacağız diyor. İnanmalı ve o inancın peşine gitmeliyiz. Yeni arkadaşlarımızı sevgiyle kucaklayacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takdim edildi.

 

 

Haber: Hanifi SURUN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri