İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelen Gebze’deki bina çökmesi ve Dilovası’ndaki fabrika yangını sonrasında sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.
PAYLAŞMASINI İSTEDİ
Hürriyet, yaptığı paylaşımda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın daha önce yaptığı açıklamalara atıfta bulunarak, şehirdeki binaların durumuna ilişkin tarama raporlarının kamuoyuyla paylaşılmasını istedi.
"RAPORLARI AÇIKLAYACAK MI?"
Fatma Başkan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Yarından itibaren yine başka bir raporun daha açıklanmasını bekliyor olacağız; dirençli şehir Kocaeli vaadinde bulunan ve bununla oy alan Tahir Büyükakın “mecbur olmadığım halde tüm binaların taramalarını yaptırdım” dedi. Söz verdiği gibi bakalım tarama raporlarını açıklayacak mı?" dedi