İLK ZİYARET BURSA FİNAL OKULLARINDAN
27 Ekim 2018 / Cumartesi günü gerçekleşecek ziyarete Bursa Final kafilesine Okul Müdürü Tanca Subaşıoğlu başkanlığında 6 yabancı dil öğretmeni ve 31Ortaokul öğrencisi katılıyor.
İngilizce olarak gerçekleşen etkinlikte her iki okulun öğrencileri ortak atölye çalışmaları yapacaklar.
Kafileyi karşılama okul içi tanıtım, sınıf çalışması, atölye etkinliklerine Darıca Final öğrencileri İngilizce olarak sunumlarla projesi yönetecekler.
TARİHİ VE TURİSTİK MEKANLAR GEZİLECEK
Etkinlik dahilinde Darıca Hayvanat Bahçesi / Fatih Sultan Mehmet Otağı/ Hünkar Çeşmesi/Hannibal Anıt Mezarı/ Eskihisar Kalesi/ Osman Hamdi Bey Müzesi ziyaretleri yapılacak.(Osman Hamdi Bey Müzesi tadilatta olduğundan dışarıdan gezilecek.
Tarihi ve Kültürel inceleme kapsamında İngilizce tanıtım ve bilgiler öğrenciler tarafından kardeş okul kafilesine aktarılacak.
Bu etkinlik hem ingilizce dil becerilerini geliştirici, hem de kardeş okulların idari,öğretmen, öğrencilerinin dialogunu geliştirici olacak.
Bundan sonra ortak projelerin birlikte yürütülmesi değerlendirilecek.
Ziyaret Programı; ikramlar, okul içi etkinlikler, tarihi ve kültürel eserleri ziyaretle bilgilenme sağlanacak.
Genel Müdür Murat Kaya, “Bursa Final Okulları Genel Müdürü Yasin Taşel’e ve Okul Müdürü Tanca Subaşıoğlu’na teşekkür ederim.Örnek bir çalışmanın öncüsü oldular. Bursa ve Darıca Final Okullarının KARDEŞ okul projesi kapsamında örnek çalışmalarla öğrencilerimizin çok yönlü kazanımlar elde edecekleri gerçektir.
Bu çalışmada emek veren, değer katan okulumuz idarecileri, yabancı dil öğretmenleri, öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.
Etkinlik Bursa Final Yabancı Diller Zümre Başkanı Gizem Dikerel ile Darıca Final Yabancı Diller Zümre Başkanı Melek Kaya’nın koordinasyonunda gerçekleşecek.