BU MAÇI TARAFTAR ALDIRACAK

3. ligde düşme hattının averajla  üzerinde yer alan Gebzespor son 2 maçını kazanması durumunda rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın ligde kalacak.

Bu hafta Ergene Velimeşe ile Gebze Alaettin Kurt stadında karşılaşacak olan mor menekşeler rakibini  taraftar desteğiyle yenip Artvin Hopa – Büyükçekmece Tepecik maçında mutlu bir haber almayı bekleyecek.

Bu hafta Gebzespor kazanır, Büyükçekmece Tepecik, Artvin Hopa deplasmanından puansız dönerse Gebzespor 1 maç kala ligde kaldığını ilan edecek.

3 hafta önce Gebzespor’da yeniden göreve başlayan Teknik Direktör  Özgür Vurur ikinci gelişinde  hiçbir şart ve bedel talep etmeksizin boş mukaveleye imza attı. Görevde olduğu 3 hafta içinde 5 puan toplayarak takımı ayağa kaldıran başarılı teknik adamın  tek düşüncesi  Gebzespor’u ligde tutmak.

Özgür Vurur: ‘  2 final maçına çıkacağız ve kazanırsak sonuçlara bakmaksızın ligde kalacağız. Son 2 haftaya girilirken iplerin bizim elimizde olması ciddi bir avantaj.

Bu hafta oynayacağımız Ergene Velimeşe maçını tüm camianın desteğiyle kazanmalıyız’ diye konuştu.

VELİMEŞE MAÇI ÜCRETSİZ

Gebzespor, 3.Lig’de son 180 dakikaya girerken adeta seferberlik ilan etti. Ergene Velimeşe maçında tribünlerin hınca hınç dolmasını isteyen mor-beyazlı yönetim, bu doğrultuda maçın biletlerini ücretsiz yapma kararı aldı. Taraftarlar da yarın itibariyle Gebze'nin dört bir yanını 'maça davet' afişleri ile donatacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri