BOŞANDIĞI EŞİNİ 15 YERİNDEN BIÇAKLAYAN SANIK: "Onun Yaraları Geçti, Benim Yüreğimin Ağrısı Geçmedi"

Gölcük ilçesinde, boşandığı eşi Tuba Y.’yi (30) sokak ortasında 15 yerinden bıçaklayan Tuncay H.’nin (38) yargılanmasına devam edildi. Sanık savunmasında pişman olduğunu belirtirken, mağdur kadın saldırının kendisine hediye ettiği bıçakla gerçekleştirildiğini anlattı.

Olay, 1 Şubat tarihinde Gölcük Şirinköy Mahallesi’nde meydana geldi. Tuba Y. ve Tuncay H., olaydan yaklaşık bir hafta önce, 24 Ocak’ta anlaşmalı olarak boşandı. Olay günü çocuklarını görmek için yola çıkan Tuba Y., eski eşiyle sokakta karşılaştı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Tuncay H., yanındaki bıçakla Tuba Y.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Çevredekilerin müdahale ederek linç etmeye çalıştığı sanık, polis ekiplerince gözaltına alınarak tutuklandı.

MAĞDURUN İFADESI: "HEDIYE ETTİĞİM BIÇAKLA BENİ BIÇAKLADI"

Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada ifade veren Tuba Y., eski eşinin aşırı kıskanç olduğunu ve asılsız aldatma iddialarında bulunduğunu belirtti. Saldırıda kullanılan bıçağın hikayesine değinen Tuba Y., şu ifadeleri kullandı:

"Bu bıçağı evlilik sürecinde kendisine ben hediye etmiştim. Tır şoförlüğü yaptığı için meyve sebze doğraması amacıyla almıştım. 'Benim kıyamadığım gözlerine şimdi kim bakacak?' diyerek beni bıçaklamaya başladı. Kalbime saplayacakken avucumla engelledim."

Tuba Y., ağır yaralı haldeyken bile çevredeki vatandaşların sanığa saldırmasını engellemeye çalıştığını ve "O benim çocuklarımın babası, yapmayın" dediğini hatırlattı.

SANIĞIN SAVUNMASI: "SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM"

"Kadına ve boşandığı eşe yönelik kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanan Tuncay H. ise aldatıldığını öne sürerek kendini savundu. Olay anını tam olarak hatırlamadığını iddia eden sanık, "Onun yaraları geçti ancak benim yüreğimin ağrısı geçmedi. O an sinir krizindeydim, pişmanım" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, Tuba Y.’nin vücudundaki kemik kırıkları ve 15 bıçak darbesini göz önünde bulundurarak, sanık Tuncay H.’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi. Dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri