Bordo mavlililerden güzel hareket

Kocaeli Trabzonsporlular Derneği üyeleri, Koronavirüs nedeniyle evde kalan çocukların 23 Nisan Bayramı’nı meşale yakarak pankartla kutladı.

PANKART ASTILAR

İlimizdeki Trabzonsporlu taraftarın kurduğu Kocaeli Trabzonsporlular Derneği, virüs salgını nedeniyle evlerde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutmadı. Bordo mavili taraftarlar, Gölcük’te bulunan dernek binasını pankart ve bayraklarla süsleyerek meşale yaktılar. 

EVDE KALIN 

Üzerinde “Her sene 1 puan 100 sene 100 puan. Aferin çocuklar. Evde kalın güzel günler için geriye doğru sayın çocuklar” yazılı pankart asan taraftarlar ayrıca meşale yakarak Gölcük sokaklarını tezahüratla inlettiler. Derneğin taraftar Sorumlusu Zafer Mor “Ülkemiz için zor günler geçirdiğimiz bu günlerde 23 Nisan bayramımızı evde kutlamak zorundayız ancak bu günler geçince yine hep birlikte kol kola bayramlarımızı kutlayacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri