Birlikspor Maçka’da çalışacak

 Play-Off’ta ilk sınavını deplasmanda Gümüşhanespor karşısında verecek olan Kocaeli Birlikspor, Gümüşhane’ye gitti. 2.Lig Kırmızı grupta...

Play-Off’ta ilk sınavını deplasmanda Gümüşhanespor karşısında verecek olan Kocaeli Birlikspor, Gümüşhane’ye gitti. 2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluğu Manisaspor’a kaptıran Kocaeli Birlikspor, PTT 1.Lig’e çıkmak için umudunu sürdürüyor. Play-Off’a kalan kırmızı beyazlılar, ilk ciddi sınavını deplasmanda Gümüşhanespor karşısında verecek. 2-2 biten Bucaspor maçı sonrası bir günlük iznin ardından toplanan Kocaeli Birlikspor’lu futbolcularda cezalı ve eksik futbolcular teknik heyeti kar kara düşündürüyor.

EKSİK VE CEZALILAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Gümüşhanespor maçı öncesi Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde gerçekleşen idmana sakatlığı devam eden Murat Türkan ile izinli kaleci Egemen ile Cenk Kaplan idmana katılmadı. Teknik direktör İsmet Taşdemir idman öncesi futbolcularla yaklaşık yirmi dakika süren bir görüşme yaptı. Play-Off’taki tüm takımların üzerinde bir futbolcu kadrosuna sahip olduklarını ve yarım kalan işi tamamlayacaklarını belirtti. İdman daha sonra düz koşu ayak tenisi ile devam etti.

MAÇKA’YA GİTTİ

Kafile başkanlığını Futbol Şube sorumlusu Zeki Yüksel’in yaptığı kafile Salı günü (dün) Sabaiha Gökçen Hava alanından 16.30 ucağıyla Trabzon’a gitti. Trabzon’dan kara yoluyla Maçka’ya geçen kırmızı beyazlı kafile burada Zigana’daki İvme Otel’de konaklayacak. Maçtan bir gün önce ter idmanını ise Maçka ilçe stadında yapacak olan futbolcular , maç günü maçın oynanacağı Gümüşhane Yenişehir stadına hareket edecek. Temsilcimiz Ligde kendi evinde oynadığı karşılaşmada rakibiyle 0-0 kalırken, Gümüşhane deplasmanında ise rakibini 4-2 yenmişti. Gümüşhenspor karşılaşmasında kırmızı kart cezalıları Emre Balak, kaleci Egemen, Cenk Kaplan ve Murat Türkan takımdaki yerlerini alamayacak.

BU TAKIM PTT’YE ÇIKACAK

Son iki maçta şampiyonluğu Manisaspor’a kaptırarak PTT şansını Play-Off maçlarıyla sürdürecek olan Kocaeli Birlikspor’da, teknik direktör İsmet Taşdemir Gümüşhanespor maçı öncesi temkinli konuştu.

Son iki maçta rakipleriyle berabere kalarak şampiyonluğu Manisaspor’a kaptıran Kocaeli Birlikspor’da gözler Play-Off’a çevrildi. Play-Off’ta rakiplerini geçmesi durumunda beş zorlu maç yapacak olan Kocaeli Birlikspor bu maçları kazanarak PTT’ye Play-Off’tan çıkmayı planlıyor. Hedefini Play-Off’a çeviren Kocaeli Birlikspor ilk maçında zorlu Gümüşhane deplasmanında Gümüşhanespor’a karşı verecek. Kocaeli Birlikspor’un Gümüşhanespor karşılaşmasına dört eksik oyuncu ile çıkacak olması  teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

 

HAKEMLER KÖTÜ MAÇ YÖNETİYOR

Ligde evinde oynadığı son karşılaşmasında hakemin olumsuz kararları sonucu üç kırmızı kırmızı kart gören Kocaeli Birlikspor, bu oyunculardan yoksun olarak Gümüşhanespor karşısına çıkacak. Kırmızı kart gören kaleci Egemen, savunma oyuncuları Cenk ve Emre’nin yanı sıra sakatlığı devam eden bir diğer savunma oyuncusu Murat Türkan Gümüşhanespor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak. Kocaeli Birlikspor’da, teknik direktör İsmet Taşdemir Gümüşhanespor maçı öncesi ise temkinli konuştu. Teknik direktör İsmet Taşdemir, "Sezon başından beri söylüyoruz, hakemler kötü maç yönetiyor. Bucaspor maçında da resmen hakem yanlı kararlar verdi. Bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz. Hedefimiz belli. Bu takım PTT’ye çıkacak. Biz buna inanıyoruz. Gümüşhanespor karşılaşması bizim açımızdan zor geçebilir. Ama biz bu zorluğu aşacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri