BThaber Başkanı Murat Göçe'nin yönettiği ana panelde, Ajet CISO'su Timur Kadızade, Yapı Kredi İştirakleri CISO'su Korhan Şen ve Trendyol Siber Savunma Merkezi Başkanı Alican Kiraz kendi sektörlerindeki siber güvenlik yaklaşımlarını anlattı. Konuşmacılar, dijital dönüşümle birlikte siber güvenlik alanındaki risklerin ve yapay zekanın bu alandaki rolünün önemine dikkat çekti.
SİBER GÜVENLİK LİDERLERİ ÖDÜLENDİRİLDİ
Etkinlik kapsamında bin 500 BT yöneticisinin oylarıyla belirlenen Siber Güvenlik Liderleri Ödülleri de sahiplerini buldu. İsmail Orhan birincilik ödülünü alırken, Serhat Yapıcı ikinci ve Feyzi Yuşa Karababa üçüncü oldu.
ING Türkiye'den Elif Seven ve Allianz Türkiye'den Aytekin Güzeliş gibi sektör profesyonelleri de sunumlarında siber güvenlik alanındaki yeni yaklaşımları ve mimarileri katılımcılarla paylaştı. Zirve, IT ve OT güvenliği alanındaki birleşen güçlerin ele alındığı bir panel ile sona erdi.
Etkinlikte öne çıkan konular ve paylaşılan deneyimler, siber güvenlik dünyasındaki güncel eğilimleri ve geleceğe yönelik stratejileri net bir şekilde ortaya koydu.