Asla der-nek-leş-me-ye-ce-ğiz

Kuruluşunu hafta sonu ilan eden ve manifestosunu yayınlayan Çayırova Hayvan Hareketleri Topluluğu’nun kurucu başkanı Serap Ezer hareketin asla ve asla, dernekleşmeyeceğini söyledi

 

Çayırova’da geçtiğimiz hafta sonu kuruluşunu bütün Çayırova’ya duyuran Çayırova Hayvan Hareketleri Topluluğu’nun olmazsa olmazı, dernekleşmeme olacak. Hareket bu şekliyle bile isteye veya farkında olmadan, ağırlıklı olarak hemşeri derneklerinde görülen, birilerinin aktif siyasette yer edinmesi için kullandığı basamak olmayacak. Hareketin başkanı Serap Ezer de aynı fikirde olsa gerek, ilgili sorumuzu kısa, öz ama heceleyerek yanıtladı: Asla der-nek-leş-me-ye-ce-ğiz.

TÜRKİYE’NİN EN İLGİNÇ GAZETECİ

DERNEKLERİ BÖLGEMİZDE

Öte yandan bilindiği üzere birilerini bir yerlere taşımaya yönelik dernekleşme vakalarının komik örneklerine Çayırova ve Dilovası’nda rastlanılmış; yönetim ve denetimiyle birlikte yeterli gazetecisi olmayan iki ilçede Gazeteciler Derneği kurulmuş, Dilovası’nda Ekrem Meral AKP’den belediye başkan aday adayı olurken bu gibi durumların ahlakı ve etiği gereği verilmesi beklenen istifa da verilmemişti.

GELİR GİDER ŞEFFAFLIĞI

 

Başkan Ezer gazetemize yaptığı açıklamada ayrıca şunları söyledi: “Grup olarak özellikle kış aylarında mama bağış kampanyaları başlatmayı düşünüyoruz. Bölgemizdeki esnafımızı, işletmelerimizi ziyaret ederek konu hakkında bilgilendirme yapacağız. Bağışta bulunan mahalle esnafı arkadaşlarımız için camlarına asabilecekleri hayvan dostu işletme stickerleri hediye edeceğiz. Bağışların; -kişinin kendisini gizlemek istememesi halinde- kimden geldiği, tutarının ne kadar olduğu ve nerelere harcandığı sosyal medya hesaplarından şeffaf şekilde paylaşılacak.

BELEDİYEMİZİN DE YÜKÜ HAFİFLEYECEK

Her mahallemizde hayvan hakları konusunda bilgili birer mahalle temsilcisi oluşturmakta istiyoruz. Bölgedeki popülasyonun takibini yapmak ve olası tehlikeleri öngörebilmesi için eğer bunu yapabilirsek belediyemizin de yükünü hafifletmiş olacağız. Kısırlaştırma aşılama çalışmalarında destek olacağız

KİMSE KİMSEYİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL!

Bölge halkından isteğimiz; kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama yaşam hakkına saygı göstermeliyiz, biz sokaktaki canlarımızın konuşmadıkları dili olmak için kurulduk. Diğer il ve ilçelere yapacağımız çalışmalar ile emsal olmak istiyoruz. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

Serap Erez Kimdir?

11 Ekim 1974’te İsviçre’de dünyaya geldi. Aslen Sakarya’nın merkez ilçesi Adapazarlı. Manav.

 

Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi Hazır Giyim Bölümü mezunu.

 

Eskişehir Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü açıktan bitirdi.

 

Çayırova’nın Cumhuriyet Mahallesi’nde oturuyor ve 2002’den bugüne kendisine ait kuaför dükkanını işletiyor.

Mesleği öğretmen Fikret Balcı’nın tavsiyesi ile Gebze Kuaförler Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik’ten öğrendi. Hiçbir yerde çıraklık, ustalık, kalfalık gibi çalışma süreçleri yaşamadan direk kendi işyerini kurdu.

Bekar ve 25 yaşında bir erkek çocuk annesi.

Manifestoya dair...

 

https://www.gebzehaber.net/cayirova-hayvan-hareketleri-toplulugundan-manifesto-67144h.htm?

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri