Aranan 10 kişi huzur uygulamasına takıldı

Kocaeli’nde “Türkiye Güven Huzur Uygulaması” kapsamda 5 bin 652 kişiye kimlik sorgulaması gerçekleştirilirken, arandığı tespit edilen 10 kişi yakalandı

Vatandaşların huzur ve güven ortamının devamını sağlamak, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla,  yurt genelinde  “Türkiye Güven Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında Kocaeli’de de il emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler il genelinde denetimlerde bulunuldu. Kocaeli genelinde gerçekleştirilen denetimlerde toplam 5 bin 653 kişiye kimlik sorgulaması yapıldı.

 

51 SÜRÜCÜYE CEZA

Yapılan bu kontrollerde,  haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunduğu tespit edilen 10 kişi gözaltına alındı. Ayrıca üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ile yakalanan 1 kişi hakkında da adli işlem yapıldı. Denetimlerde 564 araç kontrol edilirken, 51 araç sürücüsüne çeşitli kural ihlali ve eksikliklerden cezai işlem uygulandı.  4 araç ise trafikten men edildi.  Ayrıca koronavirüs tedbirlerine uymadığı için 1 kişiye adli işlem uygulanırken, 6 kişiye de idari işlem yapıldı.

 

 

 

Haber: Abbas ÇAKAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ÜST HABER Haberleri