ALTINORDU GEBZE FUTBOL OKULU POLİS HAFTASINI KUTLADI

 Altınordu Gebze Futbol Okulu Türk Polis Teşkilatının 173.yıl dönümünü kutlamak üzere Beylikbağı Polis Karakolunu ziyaret etti.Futbol Okulu Sorumlusu...

Altınordu Gebze Futbol Okulu Türk Polis Teşkilatının 173.yıl dönümünü kutlamak üzere Beylikbağı Polis Karakolunu ziyaret etti.

Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan idaresinde gerçekleşen ziyarette emniyet mensuplarına tatlı ikram edildi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekinildi.   

Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan :’ Bu yıl 173. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Polis Teşkilatı, toplumsal huzurun korunması ve halkın güvenliğini sağlamak için mesai kavramı gözetmeden, gece gündüz görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getirmektedir. Teşkilatın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensupların bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan Polislerimizi rahmetle anıyor, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm Polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri