Alçakça saldırının failleri cezalandırılmalı

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ulusal basında sadece üç kanalın konu edinip MHP’li Derince İlçe Başkanı’nın ti’ye aldığı Selçuk Özdağ’a yönelik saldırıyı kınayıp faillerin cezalandırılmasını istedi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önündeki silahlı ve sopalı saldırı Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran tarafından kınandı.

MHP’Lİ BAŞKAN ŞİDDETİ

BÖYLE MEŞRULAŞTIRDI

Saldırı ulusal basında sadece KRT, Tele 1 ve Halk TV tarafından haber konusu edilmiş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından kınanınca diğer bazı yayın organları da değerlendirmişti. MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca tarafından da ti’ye alınırken şiddetin meşrulaştırıldığı saldırıya dair yazılı açıklamada bulunan Başaran şunları kaydetti:

"Öncelikle sayın genel başkan yardımcımız Selçuk beye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Selçuk Özdağ’a yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bir ay önce de yine genel başkan yardımcımız olan Ayhan Sefer Üstün beyin evi kurşunlanmıştı. Yapılan saldırıların amaçları ortadadır. Alçakça bir saldırıdır. Faillerinin biran önce bulunması ve gerekli cezanın verilmesi gerekmektedir.” (Haber Merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri