10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çalışma atmosferi içerisine giren AKP Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezinde seçim çalışmalarının startı verildi
İFTAR CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE YAPILDI
Yaşar Doğan Başkanlığında çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan AKP Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi, hazırlanan günlük programlar dâhilinde ilk olarak belediye tarafından düzenlenen iftar programına katılım sağlandı. Programa aynı zamanda İlçe koordinatörü ve AKP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yekta Türker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AKP Çayırova SKM Başkanı Yaşar Doğan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin ve Fikriye Çelik, Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve teşkilat mensuplarının katıldığı iftar programında Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelindi.
ENERJİYİ 3 AĞUSTOSA TAŞIYIN
SKM programı çerçevesinde Fatih Sultan Mehmet parkında gençler ile bir araya geldi. Tanışma ve kaynaşma odaklı olarak hazırlanan programda konuşma yapan İlçe Başkanı Nazmi Özmen, “Burada gençler ile olmaktan ötürü duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Gençlerin bu azmi ve gayreti bizleri de heyecanlandırıyor. Aynı heyecanı ve gayreti ile 3 Ağustosta yapılacak olan Kocaeli mitingine taşımamız gerekiyor. 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri bizler için çok önemli. Her zamankinden daha çok çalışmalıyız” dedi.