Ahmet Hakan Hocaoğlu yeniden seçildi

Darıca Emniyet Asayiş Trafik Hizmetleri Destekleme ve Yardımlaşma Derneği’nde başkan yeniden Ahmet Hakan Hocaoğlu oldu.

 

Divan Başkanlığını Orhan Pala’nın yaptığı olağan kongreye Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer ve dernek üyeleri katılım sağladı.

Tekrar başkan seçilen Ahmet Hakan Hocaoglu, kongre ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile daha güçlü bir şekilde Darıca Emniyet Teşkilatımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongremize katılarak bizleri şereflendiren konuklarımıza teşekkür ediyorum.’’dedi.

YÖNETİM KURULU

Ahmet Hakan Hocaoğlu, Adem Taşçı, Ahmet Güler, Cafer Teyyar Demirdaş, İbrahim Dağcı, İsrafil Gökburun, Yakup Kaya, Mustafa Kaya, Çoskun Purut, Sıddık Topal, Kenan Demirbaş, Ali Bilgin, Erhan Atmaca, Şahin Erim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri