Ahenk içinde çalışıyoruz

 Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Halkla İlişkiler ve Motivasyon, Film Okuma” konulu seminer Gebze...

 

Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Halkla İlişkiler ve Motivasyon, Film Okuma” konulu seminer Gebze Kent Meydanı Kültür Salonu’nda yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yardımcıları ile birlikte katıldığı seminere belediye personeli büyük ilgi gösterdi.

Seminerde Fatih Üniversitesi Sema Uygulama ve Araştırma Hastanesi Pskiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Vedat Bilgiç verdi.  Bazı çalışanlar seminere eşleriyle birlikte katıldı. Seminerin açılışında konuşan Başkan Köşker, belediye hizmetlerine ilişkin vatandaş memnuniyetinin yüksek çıkmasında en büyük payın belediye personeline ait olduğunu söyledi. Köşker, “Gerek kamuoyu anketlerinde, gerekse Gebze sokaklarında yaptığım görüşmelerde vatandaş memnuniyeti hep yüksek çıkıyor. Bu başarının altında sizler varsınız. Sizlerin emeği ve imzası var. Birlikte ahenk içinde çalışmamızın payı var. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

SEVGİYLE BÜYÜYEN BİR ŞEHİR

Başkan Köşker, göreve geldikleri tarihten beri personelin gerek teknik, gerekse vatandaşla sağlıklı iletişim kurmaları için eğitim programlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Seminer salonuna çarşı esnafını ziyaret ederek geldiğini belirten Başkan Köşker, “Bu salona gelmeden önce esnafın ve vatandaşlarımızın arasındaydım. Onların kanaatlerini, hizmetlerimizle ilgili görüşlerini aldım. Bu başarı sizlerle birlikte ahenk içinde çalışmamızın neticesidir. Sizlerden vatandaşla iletişiminizde daha hassas olmanızı rica ediyorum. Bize nasıl davranılmasını istiyorsak vatandaşımıza da öyle davranalım. Bizler “Gebze sevgiyle büyüyen bir şehir olacak” diye vatandaşımıza söz verdik. Söz verdiğimiz hedefe doğru hızla ilerliyoruz. Allah bu birlikteliğimizi bozmasın” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri