Ağrılılardan Hamza Şayir’e tepki

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) Genel Başkanı Mustafa Acar, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençlere ''gay'' ifadelerine karşılık sert tepki ile kınadı.

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) Genel Başkanı Mustafa Acar ''Haddini bil hadsiz'' ifadeleri ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e kınama açıklamasında bulundu. Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) Genel Başkanı Mustafa Acar yaptığı açıklamada, '”Yazık yazık. Bir Belediye Başkanı skandal denilecek derecede talihsiz bir açıklama yapıyor. Dilovası'nda ne çok gay varmış diyor. Kanada'ya iltica eden gençlerimiz gaymiş. Bu bir kin mi? yoksa nefret mi? Acaba karakteri hırçın, kavgacı ve boş boğaz oluşundan mı? Yoksa nefret ve kinle beslenenlerden mi? Gerçekten anlamış değiliz. Yaklaşık üç gündür kamuoyunda birçok eleştiriler aldık. STK başkanları nerede diye?

 

“HADİNİ BİL HADSİZ”

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) burada! Basireti kapanmış bir Belediye Başkanının, Belediye Meclis toplantısında medyanın basının gözleri önünde hiç hoş olmayan açıkları AĞKON'a bağlı bulunan dernek ve federasyonlar bir noktada karar aldı.  Dilovası Belediye Başkanı, gay diyorsun ancak bu sözleri cahil kişiler telafuz eder. Sen ise belediyelerin insanların doğumundan ölümüne kadar sorumlusu olduğunu bilmez misin (hadsiz). Çıkmış şerefli haysiyet sahibi insanlarımıza gay diyorsun.

 

“SEN SORUMLUSUN BAY ŞAYİR”

Bulunduğun bölgedeki seçmenlerin sosyal devlet, sosyal belediyecilik anlayışı sende hiç mi hasıl olmadı? Bilmiyorsan hatırlatayım. Gerek işinde, gerek aşında, gerek ikametinden, gerek konut temininde, gerek hasta oluşundan, sen sorumlusun HADSİZ seni bütün Türkiye’deki Ağrılılar adına kınıyoruz'' dedi.

 

Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri