72 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti

Kandıra'da meydana gelen, 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ağır yaralanan Tevfik Ayvaz 72 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Kandıra’da, bir cenaze törenine katılmak için gittikleri öğrenilen ve içerisinde 4 kişinin içerisinde bulunduğu otomobille hafriyat kamyonu çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Fahrettin Tekel olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ve hastanede tedavisi devam eden sürücü Tevfik Ayvaz ise, 72 gündür verdiği yaşam savaşını önceki gün kaybetti.

 

 

Kandıra Ömerli Mahallesi’nde 6 Eylül 2021 tarihinde meydana gelen trafik kazası iddialara göre şu şekilde gelişti.  Yolda seyir halinde olan U.E. idaresindeki 41 PZ 434 plakalı hafriyat kamyonu ile tali yoldan ana caddeye çıkmak isteyen Tevfik Ayvaz(55) idaresindeki 41 UE 468 plakalı otomobil çarpıştı.  Kazada, çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobil, yol kenarında bulunan bin ağaca çarparak durabildi. Kazada otomobil içerisinde bulunan Fahrettin Tekel(67)  olay yerinde yaşamını kaybetti.  Yaralanan  sürücü Tevfik Ayvaz, Muhammet T., Rıdvan E.  ise  olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleleri sonrası çevre hastanelere sevk edildi.

 

72 GÜN SONRA

Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken,  ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden evli ve 4 çocuk babası Tevfik Ayvaz’dan da acı haber geldi.  72 günden bu yana yaşam savaşı veren Ayvaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Ayvaz’ın cenazesi Kocaeli Devlet Hastanesi Morgunda tamamlanan işlemlerin ardından önceki gün toprağa verildi.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ÜST HABER Haberleri