''4 Mevsim Kocaeli''de ödüller sahiplerini buldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli IX. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni ve sergisi Symbol AVM’de gerçekleştirildi.

5 kategorinin yer aldığı yarışmada 24 eser derece almış, 73 eser de sergilemeye layık bulunmuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Hüseyin Aksoy, Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen ödül töreninin ardından Kocaeli’nin en güzel fotoğrafları bir hafta boyunca Symbol AVM’de sergilenecek.

BİRİNCİLER 5 BİN TL KAZANDI

Symbol AVM’de gerçekleştirilen, yarışmada dereceye giren fotoğrafların sergisi ve ödül töreninde, Kocaeli Manzara ve Doğa, Kocaeli Panoramik, Kocaeli ve İnsan, Kocaeli ve Mekan ve Kocaeli Büyükşehir kategorilerinde ödül kazanan yarışmacılardan, birincilere 5 bin TL, ikincilere 3 bin TL, üçüncülere 2 bin TL'lik para ödülleri verildi. Ayrıca mansiyon ödülüne layık görülen fotoğrafçılar 500 TL ve satın almaya değer bulunan fotoğrafları çekenler de 150 TL'lik ödüllerin sahibi oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri