2021'den borcumuz yok

Kocaelispor, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından istenilen evrakları hazırladı. Tüm kriterleri yerine getiren Kocaelispor'un 2021 yılına ait borcu gözükmüyor.

Kocaelispor Basın Sözcüsü Ömür Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi :" Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play başvuru dosyamızı hazırladık. 1 Ocak -31 Aralık 2021 itibarıyla sportif, altyapı, personel-idari, hukuki ve mali kriterlerimizi yerine getirdik" dedi. Kulüpler, Mart ayının son iş gününe kadar başvurularını yapmak zorunda. TFF verilen ek süreye rağmen dosyalarını hazırlamayan kulüplere her kriter için 3 puan silme cezası uyguluyor.

 

İSTANBULSPOR'A ODAKLANDIK

Tuzlaspor ile oynanan maçı değerlendiren basın sözcüsü Ömür Öztürk," Kritik bir maç oynadık. İki takımda kontrollü oynadı. Son 10 dakikada pozisyon bulan ve golü arayan bizdik.Babacar ve Diop ile yakaladığımız pozisyonlar gol olmayınca maçı berabere bitirdik. Bulunduğumuz konum nedeniyle deplasmanda aldığımız 1 puana sevinemedik. Artık İstanbulspor maçına odaklandık. İnşallah 3 puan kazanacağız. Dino ve Pereira bu hafta dönüyor. Cezalı Mandjeck dışında eksik yok " diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri