ZİRVE YARIŞI KIZIŞIYOR

ZİRVE YARIŞI KIZIŞIYOR

Süper Lig Play-Off’un ilk yarısının son maçında ilk 4 sırada yer alan takımlar karşı karşıya geldi.

İlk iki sıradaki İhsaniyespor ile Karamürselspor arasında maçta karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Bu iki takımın normal sezonda oynadığı iki maçta 1-1 bitmişti. Tribünde olayların yaşandığı maçı İhsaniyespor 10, Karamürselspor ise 9 kişi maçı tamamladı.

 

KARAMÜRSELSPOR, 6’NCI

DAKİKADA 10 KİŞİ KALDI

Süper Lig Play-Off’ta yenilgisi olmayan iki takım İhsaniyespor ile Karamürselspor kozlarını Kavaklı Stadı’nda paylaştı. İki takım taraftarlarının çok büyük ilgi gösterdiği maçın henüz 6’ıncı dakikasında Karamürselspor 10 kişi kaldı. Berkay, gole giden Semih’i düşürdü, kırmızı kartla oyuncu dışı kaldı. 10 kişi oynayan Karamürselspor, 15’de gole yaklaştı, kaleci Sertan topu elinden kaçırdı, Gökhan Şahin, boş kaleye atamadı. 23’de bu kez İhsaniyespor etkili geldi, defansında hatasından topu kapan Semih, ceza sahasına girerken vurdu, top auta çıktı.

 

ALİCAN ATTI, SAHA KARIŞTI

Maçın ilk yarısının sonlarına doğru Karamürselspor, serbest atış kazandı. Topun başına Alican geçti. Genç oyuncu topu Sertan’ın uzanamayacağı yere bıraktı, bu golle Karamürselspor 1-0 öne geçti. Golden sonra İhsaniyesporlu futbolcular Mehmet’e çok büyük tepki gösterdi, saha içinde oyuncuların tartışması tribünleri de alevlendirdi. İki takım taraftarları birbirlerine koltukları fırlattı. Maçın hakem Mehmet Güngör, soyunma odasına gitti. 5 dakika sonra dönen Mehmet Güngör, İhsaniye’den Batuhan Duran, Karamürsel’den Mehmet’e kırmızı kart gösterdi.

 

İHSANİYE BİTİME 12 DAKİKA

KALA BERABERLİĞİ SAĞLADI

Maçın ilk yarısını 1-0 öne bitiren Karamürselspor sahada 9 kişi kalırken, İhsaniyespor ile 10 kişiydi. Maçın ikinci yarısına Yusuf’un yerine Ahmet’i alıp. Çift forvete dönen İhsaniyespor gol için yüklendi. 55’te Yasin’in ortasında Semih’in kafası auta gitti. 65’de ise Emrah’ın ortasında Semih ve Ahmet vuramadı. 78’de ise gol geldi. Yasin’in ortasında Karamürselspor kalecisi Enes topu elinden kaçırdı, Hasan Doğan kafayı vurdu, maça 1-1’lik eşitlik geldi. Golden sonra Hasan Doğan’ın kafa şutu bu kez auta çıktı, maçta 1-1 berabere bitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.