YRP'li Özcan'dan değişim çağrısı

YRP'li Özcan'dan değişim çağrısı

Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, Türkiye'nin yerel yönetimlerinde yaşanan sorunlara dikkat çekerek, belediyecilik anlayışında köklü bir değişim çağrısında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, Türkiye'nin yerel yönetimlerinde yaşanan sorunlara dikkat çekerek, belediyecilik anlayışında köklü bir değişim çağrısında bulundu. Mevcut 'rant belediyeciliği' yaklaşımını eleştiren Özcan, Milli Görüş temelli bir belediyecilik anlayışının öneminin altını çizdi.

"ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM DÖNÜM NOKTASI OLACAK"
Özcan'ın ifadelerine göre, Türkiye'de belediye yönetimleri, halkın gerçek ihtiyaçlarından uzaklaşmış ve çıkar odaklı politikalar izlemiş durumda. Yeniden Refah Partisi olarak bu duruma bir alternatif sunmayı hedeflediklerini belirten Özcan, önümüzdeki seçimlerin bu açıdan Türkiye için bir dönüm noktası olacağını vurguladı. "Ahlak, maneviyat, hakikat, adalet ve doğruluk" prensiplerine dayanan bir yönetim anlayışını savunan Özcan, hizmetin ibadet olarak görülmesi gerektiğini ve siyasetin Allah rızası için yapılmasının önemini vurguladı. Bu yaklaşımla, millete hizmet etmeyi öncelik haline getireceklerini ifade etti. Özcan, Derince için 'Hilal ve Başağın' çok yakışacağını söyleyerek, Yeniden Refah Partisi'nin yerel yönetimlerde fark yaratacağına olan inancını dile getirdi. Ayrıca, halkın güvenini kazanmayı hedeflediklerini ve bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.