Yine Zam! Yine Zam!

Yine Zam! Yine Zam!

Bozuk para sıkıntısı nedeniyle, komşumuz olan Sakarya'da bir süreden bu yana konuşulan ekmeğin gramajının arttırılarak 10 TL olması, önceki günden itibaren uygulanmaya başlandı. Peki, Kocaeli'de bu uygulama yapılacak mı? Kocaeli'de böyle bir gündem var mı? Kocaeli'de ekmeğe zam olacak mı? İşte detaylar...

HAYATA GEÇTİ

Kocaeli ile sınır komşusu olan Sakarya'da, önceki gün ilginç bir gerekçe ile ekmeğin gramajı arttırlarak 10 TL oldu.Sakarya'da, uzun sürede bu yana ekmeğin fiyatının 10 liraya, gramajının ise 280 grama çıkarılacağı konuşuluyordu. Bu uygulama önceki gün itibarıyla hayata geçti.

MADENİ PARA SIKINTISI

Bugüne kadar artan maliyetler nedeniyle yapılan zam, bu kez farklı bir gerekçe ile yapıldı. Edinilen bilgilere göre;müşteriye madeni para üstü verme konusunda sıkıntı yaşayan fırıncılar 7 lira 50 Kuruş olan ekmeğin fiyatını gramajını arttırarak 10 liraya çekti. Böylece bouk para sıkıntısı ortadan kalkmış oldu.

GÜNDEMİMİZ YOK

Konu ile ilgili olarak aradığımız Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Kocaelilerin merak ettiği o sorunun yanıtını verdi. 'Kocaeli'de gramaj arttırılarak ekmeğe zam yapılacak mı?' sorusuna cevaplayan Sarı, “ Ekmeğin gramajının arttırılarak zam yapılması ile ilgili bir gündemimiz yok “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.