‘Yerel seçimlere hazırız’

‘Yerel seçimlere hazırız’

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemize yaptığı özel açıklamada, “MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak yerel seçimlere hazırız. Gebze Belediyesi’ne üç hilalli bayrağımızı dikeceğiz.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısı öncesi gazetemize açıklamada bulunan MHP’li Taşdemir, “MHP Gebze İlçe Başkan Vekili Mehmet Doğan’ın belediye başkanı aday adayı olarak yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesinin ardından MHP Gebze İlçe Başkan Vekili olarak Sabiha Çalışkan Hanımefendi görevlendirildi. Arapçeşme Mahallesi ve Güzeller Mahallesi Temsilciliği Başkanlarına Yetki Belgelerini verdik.

BAŞVURULARI ALMAYA DEVAM EDİYORUZ

Öte yandan belediye başkan aday adayımız Serap Çakır ve diğer aday adaylarımız ile geçtiğimiz gün genel merkezimize bir ziyarette bulunduk. Başta genel başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere yaptığımız görüşmeler çok verimli geçti. Yerel seçimler için belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruları almaya devam ediyoruz. MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak yerel seçimlere hazırız. Gebze Belediyesi’ne üç hilalli bayrağımızı dikeceğiz.” şeklinde konuştu. 

Haber: Hanifi Surun

Foto: mhp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.