Yeni Kocaelispor ile Galatasaray dostluğu

Yeni Kocaelispor ile Galatasaray dostluğu

İlimiz Amatör Spor Kulüplerinden Yeni Kocaelispor Futbol Okulu öğrencileri Başkan Yusuf Uzuner önderliğinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray altyapısı ile hazırlık maçları oynadı

kocaelispor--gs.jpg

 

DOSTLUK MAÇLARI OYNADILAR

Yeni Kocaelispor Futbol Okulu Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray altyapısı ile dostluk maçları oynadı. Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Balta yeşil siyahlı gençlere spor yaşamlarında başarılar diledi. Yeni Kocaelispor Kulüp Başkanı Yusuf Uzuner, antrenör Tolgahan Akar ve Galatasaray U-11 ve U-12 takımı sorumlusu Mithat Yavaş ile maç sonunda fikir alışverişinde bulundular.

UZUNER İZMİT’E DAVET ETTİ

Yeni Kocaelispor Kulüp Başkanı Yusuf Uzuner oynanan hazırlık maçları sonunda Galatasaray altyapı yöneticisi Ali Yavaş’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken sarı kırmızılı kulübü İzmit’e davet etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan müsabakalarda yeşil siyahlı gençleri velileri yalnız bırakmadı.  Yeni Kocaelispor sponsorlarından İZTAR Yönetim Kurulu Başkanı Harun Gönenç’te müsabakaları yakından takip etti. Maçtan sonra yeşil siyahlı minikler İstanbul gezisi gerçekleştirirken Eyüp Sultan ziyaretinde bulunduktan sonra ilimize geri döndüler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.