Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Lütfen işinizde kimseyle kavga etmeyin, yöneticilerinizle birbirinize...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Lütfen işinizde kimseyle kavga etmeyin, yöneticilerinizle birbirinize girmeyin. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü unutmayın.

Aslında bu süreçte yükselmeniz, terfi almanız veya daha iyi bir iş teklifi almanızda olası, ama iş yerinizde bu hafta kazan fena kaynayacağa benziyor. Sabırsızca davranışlar sizi hata yapmaya itebilecektir lütfen dikkatli olun. Bu hafta beklenmedik, ani değişimlere hazır olun. Ani bir terfi, sürpriz hesapta olmayan bir iş teklifi veya proje, işinizle ilgili sıra dışı ama sizi mutlu edecek bir gelişme söz konusu olabilir. Bu hafta özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda şansınızı kavga etmeden zorlayabilirsiniz. İsteklerinizi elde edebileceksiniz.Parasal konularda sizi özgürleştirecek hareketlerde bulunabilirsiniz. Finansa konularda korkusuzca yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.