Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. 5 Eylül’e kadar Mars’ı para evinizde ağırlayacaksınız. Finansal...

 

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. 5 Eylül’e kadar Mars’ı para evinizde ağırlayacaksınız. Finansal konular ön planda olacak. Yalnız Mars adama harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir.

Mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın. Para gelecek ki gidecek öyle düşünün. Bu hafta Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular alım ve satım işleri ile kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayacaksınız. Finansal konular, gelir getirici konular olacaktır.

Bu konuları hayatınızda daha kolay organize edebilecek ve yönetebileceksiniz. Özel hayatınız, aşk hayatınıza ilişkin ise gergin etkiler bu hafta itibari ile yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor. Sizde aşka yelken açacaksınız. Fakat sadece azıcık daha sabır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.