Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Güneş/Plüton etkileşimi ile özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında zorlanmalar, gerginlikler, krizler, ayrılıklar, kopuşlar...

 

Bu hafta Güneş/Plüton etkileşimi ile özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında zorlanmalar, gerginlikler, krizler, ayrılıklar, kopuşlar gündeme gelebilir. İlişkilerden yana krizlerle mücadele etmeniz gerekebilir.

Farklı, sıra dışı yaklaşımlar sergileyerek minimum hasarla atlatabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak, evlenmek, ilişkiler başlatmak için de pek ideal değil. Açıkçası zararla sonuçlanabilir. Bu hafta özellikle ikili ilişkiler, özel hayatla ilgili kıskançlık durumları oluşabilir. Yalnız olanlar iş çevrenizden biri ile yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Hafta boyunca herhangi bir sözleşme imzalamak için de uygun değilken, elinizde mevcut bir takım sözleşmeleri işlerle ilgili de stresli durumlar meydana gelebilir. Anlaşmalar, sözleşmelerde aynı şekilde bozulabilir. Hafta boyunca barış ortamını hayatınızın her alanında yakalamak bir parça zorlaşabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.