Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs yaşamınızın pek de görünür olmayan bir...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs yaşamınızın pek de görünür olmayan bir noktasına giriş yapıyor, 12. evinize! Bu ilişkisi olanlar için aslında bir nevi kırmızı alarm zamanı!

Kıskançlıklar, en büyütülmeyecek olayların büyütülmesi, bir ilişki içindeyken bile kendini yalnız hissetme, gizli saklı ilişkiler içine çekilme, yeni başlayan ilişkilerde hep bir gizem, bulmaca gibi olması, etrafın onaylamaması gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem daha kendi içinize kapanabilir, kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. İlişkiler arenasında sorun çözmeye çalışmak yerine akışa bırakmakta yarar var. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Maddi konularla ilgili iletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor. Parayı nereden ve nasıl kazanacağınıza dair daha çok konuşabilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Para ile ilgili toplantılar, teklifler, alım veya satım konuları sık sık gündeme gelebilir. Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar.

Ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde gerçekleşecek olan bu Dolunay, bir takım sonlanmalara veya bitişlere işaret ediyor. Bu az önce saydığım konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelebilir. Olası kötü niyetli kişiler renklerini bu Dolunay zamanında daha çok belli edecekler. Ay/Mars etkileşimi ile iş konularında sabırsız, ani duygusal çıkışlar yapmak size zarar getirecektir. Aynı şekilde ikili ilişkiler, ortaklıklarda da bağımsızlık ve özgürlük ihtiyacınızı biraz abartarak ifade edebilirsiniz. Fakat bunu yaparken kimseyi kırmamaya, dökmemeye özen gösterin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.