Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Önümüzdeki 7 haftalık süreçte seyahatleriniz yükselen bir...

Bu hafta Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Önümüzdeki 7 haftalık süreçte seyahatleriniz yükselen bir ivme ile artmaya başlıyor. Bunların bazıları yurt dışına yapılacak olan yolculuklar olabilir. Bu 7 haftalık süreçte enerjinizi yönlendireceğiniz, mücadele vereceğiniz alanlar, akademik eğitim, hukuksal konular, seyahatler, yabancılarla ilgili işler olacaktır.

Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle bir araya gelecek, onlardan harika destekler alabileceksiniz. Bu hafta Güneş de Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca eğitim, hukuksal konular, felsefi konular, hayatın anlamı, dinsel konular, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı ile ilgili konular, uzak akrabalarla ilgili konular çok daha fazla hayatınızda ön planda olacak. Bu konuları daha kolay idare edebilecek, organize edebilecek, hakimiyet kurup olayları istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Daha çok araştırmalar yapabilir, okuyabilir, bilgi alabilirsiniz. Bu arada unutmadan tatil planı yapmaya başlayın bakalım artık!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.