Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkiler arenasında etki edecek. Özellikle bekarlar,...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkiler arenasında etki edecek. Özellikle bekarlar, yalnızlar yeni ve özel ilişkilere hazır olun! Hatta bu süreç içinde bazılarınız evlenme teklifi alabilir, evlenebilir de!

Yeni kazanç getirecek ortaklık teklifleri gelebilir. İlişkilerinizde olası sorunların üstesinden bu etki ile rahatça gelebileceksiniz. Alacağınız ger türlü sosyal aktivite davetlerine katılmaya çalışın. Aşk orada bir yerde olabilir. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Artık tatil planlarınızı organize etme zamanı! Yurt dışı için turları araştırabilirsiniz. Yabancılar, ithalat, ihracat, alım veya satım gibi konularla ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor. Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar. Finansal konular bu Dolunay’ın ilgi odağı olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizdeki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bu Oğlak burcu Dolunay’ı size yarayacak. Gereksiz fuzuli harcamalardan uzak durun.

Ay/Mars etkileşimi ile oldukça yaratıcı, özgün çalışmalar yapabilirsiniz. Eğer çocuğunuz var ise onun sosyal ilişkileri ya da öğretmeni ile olan ilişkilerinde duygusal stresler söz konusu olabilir. Bu hafta maddi bir yatırım için, şans oyunlar için risk almak adına pek de uygun değil. Bu hafta Güneş artık Aslan burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta seyahat edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.