Yaşlı Adam Tırın Altında Kaldı!

Yaşlı Adam Tırın Altında Kaldı!

Kocaeli Kartepe İlçesi Köseköy bölgesinde meydana gelen trafik kazasında, M.C. kontrolündeki 34 KFE 520 plakalı tır, yaya geçidinde yolun karşısına geçmekte olan yaşlı adama çarptı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan S.S isimli yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kartepe İlçesi İstasyon Mahallesi Sarmaşık Sokak'ta sabah saatlerinde meydana gelen kazada, trafik nedeniyle durmuş olan trafikte, bir tırın önünden yolun karşısına geçmek isteyen S.S isimli vatandaş, kendisine çarpan tırın altında kaldı. M.C. kontrolündeki 34 KFE 520 plakalı tır, önündeki trafiğin açılması ile birlikte hareket edince, yaya geçidinde yolun karşısına geçmekte olan yaşlı adamı fark edemeyerek çarptı.


HASTANEYE KALDIRILDI

Çevrede olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin tırı kriko yardımıyla kaldırması sonucu S.S. kurtarılarak, acil müdahalenin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tır sürücüsü M.C.'nin ifadesi alınırken, şehir içi trafiğinde tır kullanımı yasak olan saatlerde seyir halinde olması nedeniyle 690 TL para cezasına çarptırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Üzücü kaza, çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına ise anbeab bu şekilde yansıdı.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.