VAN OYNADI  VE KAZANDI: 2-0

VAN OYNADI  VE KAZANDI: 2-0

Gebzespor 3.hazırlık maçında Van Büyükşehir’a 2-0 mağlup oldu.

Güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan mor menekşeler basit hatalar yaptığı hazırlık maçını kaybetti. Temsilcimiz son hazırlık maçında bugün 3.lig ekiplerinden Yeni Orduspor’la karşılaşacak.

KARA KENDİ KALESİNE ATTI

20 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı öncesinde hazırlıklarını Antalya’da sürdüren 3.Lig ekibimiz Gebzespor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı 3.Lig 2.Grup takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Van temsilcisinin konakladığı Sealight Otel’in sahasında oynanan mücadeleye Gebzespor talihsiz bir gol ile adeta 1-0 yenik başladı. Mücadelenin 6.dakikasında atağa çıkmaya hazırlanan ve kendi ceza sahası önünde hazırlık pasları yapan mor beyazlılarda Mustafa Kara kaleci Görkem’e geri pas atmak isterken pasın şiddetini ayarlayamayınca top ağlara gitti ve konuk ekip 1-0 öne geçti.

İKİNCİ YARIDA KADROLAR DEĞİŞTİ

Tecrübeli ve önemli isimlerin yer aldığı Van temsilcisi maçın ilk yarısında yorgunluk belirtisi gösteren Gebzespor’a nazaran daha üstün bir futbol ortaya koyarken, dakikalar 40’ı gösterdiğinde eski Gebzesporlu Güney Tutcuoğlu takımının ikinci golünü kaydetti. Her iki takım da ikinci yarıda farklı 11’ler ile mücadele verirken, genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden mor beyazlı temsilcimiz, ikinci yarıda daha iyi bir görüntü verse de maçın skoru değişmedi:0-2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.