Vali Yavuz’dan okullara ziyaret

Vali Yavuz’dan okullara ziyaret

Vali Seddar Yavuz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte ilimizdeki eğitim kurumlarında inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere okulları ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu’na gerçekleşen ziyarette Vali Seddar Yavuz’u İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan ve Okul Müdür V. Menderes Bayındır ve öğrenciler karşıladı.

35 derslikle eğitim-öğretime devam edilen okulda öğrencilerle sohbet eden ve hediyeler veren Vali Yavuz daha sonra okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Vali Yavuz, okulun eğitim faaliyetleri ve genel durumuna ilişkin bilgiler alıp, başarılı bir eğitim öğretim yılı olması temennilerinde bulunarak yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

SABANCI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE ZİYARET

Vali Yavuz, TBMM İlkokulu’nun ardından Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçerek ziyaretlerine devam etti.

Okul Müdürü İbrahim Işıl tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, 706 öğrencinin eğitim gördüğü okulda, atölye ve sınıfları gezerek incelemelerde bulundu.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen, milli ve kültürel değerlere sahip çıkmanın önemine vurgu yapan Vali Yavuz: “Okumak çok önemlidir ancak ne okuduğunuz daha da önemlidir. Milli ve kültürel değerlerinize sahip çıkmalısınız. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Sizlere güveniyoruz.” diyerek kitap hediye etti.

ALİKAHYA FATİH ORTAOKULU ZİYARET EDİLDİ

Alikahya Fatih Ortaokulu ziyaretinde Okul Müdürü ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Seddar Yavuz, öğrencilerle tek tek ilgilenerek kitap hediye etti.

26 derslikli okulun atölye ve laboratuvarlarında incelemelerde bulunan Vali Seddar Yavuz, daha sonra okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Eğitim faaliyetleri ve genel duruma ilişkin bilgiler alan Vali Yavuz, hayırlı ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi olması temennilerini ileterek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı.

TUĞÇE YAKICI

2-medium.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.