Vali Yavuz: “Utanç verici”

Vali Yavuz: “Utanç verici”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İsrail'in işgal ve katliamlarını protesto etmek için gerçekleştirilmek istenen barışçıl eylemlerin yasaklanması ile ilgili olarak “ Utanç verici” açıklamasında bulundu.

Avrupa'nın göbeğinde günlerdir işgal ve katliama devam eden, bugüne kadar sayısız savaş suçunu işleyerek, yüzlerce çocuğu öldüren İsrail'e yönelik tepkiler dinmek bilmiyor. Ancak, bir çok ülkede bu katliam ve işgalin durması için gerçekleştirilmek istenen barışçıl eylemler ise yasaklanıyor. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabında yapmış olduğu açıklama ile bu duruma tepki göstererek, alınan yasaklama kararlarının “ Utanç verici” olduğunu ifade etti.

BARIŞCIL EYLEMLER

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Avrupa’nın göbeğinde kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim defaatle polis koruması eşliğinde yakılırken düşünce ve gösteri özgürlüğüne sığınan Batılı yetkililerin, İsrail’in Gazze’de katliamlarını protesto etmek isteyen barışçıl ve şiddet içermeyen eylemleri yasaklaması utanç vericidir” ifadelerini kullandı.

Abbas Çakar

koc-vali.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.