Uyuşturucuya Karşı Eğitim Seferberliği

Uyuşturucuya Karşı Eğitim Seferberliği

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele alanında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Düzenlenen başarılı operasyonlar ve gerçekleştirilen uygulamaların yanı sıra, gençler ve veliler, bu konuda başlatılan eğitim seferberliği ile görevli ekipler tarafından aralıksız bilgilendiriliyor.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında başlattı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Sadece operasyon ve uygulamalar ile değil, gerek velilere gerekse de öğrencilere bu konuda gerçekleştirilen eğitim seferberliği kapsamında detaylı bilgiler veriyor.

14 bin 400 öğrenci

Bu kapsamda, 26 ve 27 Şubat 2024 tarihlerinde İzmit İlçesi'nde bulunan Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı'nda, üniversite öğrencilerine yönelik bir bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Narko Gençlik projesi altında toplamda 14 bin 400 öğrenciye broşür dağıtılarak, "Uyuma" uygulaması ve NARVAS projesi hakkında detaylı bilgiler verildi.

VELİLERDE BİLGİLENDİRİLİYOR

Eğitim seferberliği, sadece gençleri değil, aynı zamanda aileleri de kapsıyor. Bu kapsamda ise İzmit İlçesi'ndeki Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu'nda, "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında velilere yönelik bir eğitim düzenlendi. Bu eğitimde 25 veli, çocuklarını uyuşturucunun zararlarından korumak için neler yapabilecekleri konusunda bilgilendirildi. Aynı zamanda, Uyuma uygulaması ve NARVAS Projesi hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.