Uygur: İki liste sayısı kadarız

Uygur: İki liste sayısı kadarız

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği eski Başkanı Faruk Uygur, kongreye katılım sayısını yetersiz bulup, “Ancak sayımız kadar toplandık. Eski yönetim kurulu, iki listemizin sayısı, o kadarız. Birbirimizle konuşacağız” dedi

591 üyeli Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği’nin 12’nci olağan kongresine katılım oranı yüzde 50’nin altında kaldı. İkinci oturum olduğu için çoğunluk aranmayan kongreye bu katılım oranı, kongre divanında da yer alan eski Başkan Faruk Uygur’un camiaya yönelik eleştirisine de dönüştü. “Ancak sayımız kadar toplandık. Eski yönetim kurulu, iki listemizin sayısı, o kadarız. Birbirimizle konuşacağız” diyen Uygur şunları kaydetti:

OY VEREN, NEREYE VERDİĞİNİ BİLMEYECEK

mimarlar-111.jpg

Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Ancak şunu arzu ediyorum. Katılımın daha fazla olması lazım. Sayımız çok daha fazla. İki aday var. Ancak sayımız kadar toplandık. Eski yönetim kurulu, iki listemizin sayısı, o kadarız. Birbirimizle konuşacağız. Bazı arkadaşlarımız sonradan gelip oy kullanacak. Yönetime aday olan arkadaşlarımız kendilerini tanıtıp ne yapmak istediklerini açıklayacaklar. Ama oy veren arkadaşımız, neye oy verdiğini bilmeyecek.

EROL ABİMİZ GELMİŞSE

GENÇLER DE GELECEK

Kurucu üyemiz Erol abiniz bugün buraya gelmişse genç arkadaşlarımız da gelip odalarına sahip çıkacaklar. Bunun başka yöntemi yok. Odanın varlığı nimettir. Sizler buna sahip çıkın genç arkadaşlar. Hem seçimde hem seçimden sonraki çalışmalarda, seçimi hangi listemiz kazanırsa bizim listemiz. Hepsi mimar arkadaşımız, meslektaşımız. Oda hepimizin. Bütün aday arkadaşlara saygı duyuyoruz ama lütfen katılımlarımızı yoğunlaştıralım. Ne kadar katılırsak o kadar çalışmalarımız iyi gider, odamıza sahip çıkarız. Eskilerden pek çok arkadaşımız burada. Genç arkadaşlar, arkadaşlarınızı da getirerek buradaki katılımı çoğaltalım. Çoğalalım, büyüyelim, birlik olalım.

mimarlar-105.jpg

Divanın genç üyesi Büşra Deniz de kendisine Erol Bayındır tarafından söz verilmesi üzerine kısaca, “Mimarlar odasının mesleki denetim görevlisiyim. Burada olmaktan dolayı teşekkür ederim” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.