Üstgeçit istiyoruz!

Üstgeçit istiyoruz!

 Tatlıkuyu ve Osmanyılmaz Mahallesinin batı kısmında yaşayan vatandaşlar ulaşımda büyük sorun yaşıyor. Her iki mahalle sakinlerii de E-5 üzerine...

 

Tatlıkuyu ve Osmanyılmaz Mahallesinin batı kısmında yaşayan vatandaşlar ulaşımda büyük sorun yaşıyor. Her iki mahalle sakinlerii de E-5 üzerine bir an önce yeni bir üstgeçit yapılmasını istiyor.

Tatlıkuyu Mahallesi ile Osman Yılmaz Mahallesi arasında ciddi bir ulaşım sorunu yaşanıyor. Her iki mahallenin batı kısmında kalan vatandaşlar, E-5 üzerine yapılacak yeni bir üstgeçitle bir an önce ulaşım sorununun çözülmesini istiyor. Bir süre sonra Tatlıkuyu Vadisi ikinci etap projesinin de hayata geçeceğini söyleyen vatandaşlar, vadiyi kullanmak isteyenler için de üstgeçidin şart olduğuna dikkat çektiler. Her iki mahallenin E-5 tarafından bölündüğüne dikkat çeken vatandaşlar; “Üstgeçitle beş dakikada çözülecek sorunları araçla gidince yarım saatte çözemiyoruz. Tatlıkuyu vadisi ikinci etabının yanı sıra burada Gebze Eğitim Vakfı Okulu da var. Ayrıca gelişen iki mahallenin bir birine iyice entegre olması için de üst geçidin şart olduğunu düşünüyoruz” dediler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.