‘Üç hilalli bayrağı dikeceğiz’

‘Üç hilalli bayrağı dikeceğiz’

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Yerel Seçim sürecinde çok iddialı olduklarını ve Gebze Belediyesi’ne üç hilalli bayrağı dikeceklerini söyledi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıda MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir Öncülüğünde toplandı. Tüm şehitler için yapılan dualar sonrası MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir genel ve yerel gündeme ait bilgilendirmelerde bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısı konuşma metni tekraren okundu. Yerel Seçim hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yerel seçim sürecinde çok iddialı olduklarını ve Gebze Belediyesi’ne üç hilalli bayrağımızı dikeceklerini söyledi.

HER DAİM ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

MHP’li Taşdemir, “Gebze ve Gebzelilerin menfaatleri noktasında her daim çalışmalarına devam edeceğiz.” dedi. MHP Gebze Belediye Başkanı Aday Adayları Mehmet Doğan, Dilaver Ağaoğlu, Bülent Çevik de kısa bir konuşma yaparak teşkilatların ve Gebzelilerin emrinde olduklarını belirttiler. MHP Gebze İlçe Teşkilatlarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ali Yalsız, MHP’nin Gebze’deki aktif bölge temsilcilikleri çalışmaları hakkında bilgi vererek sandık görevlilerin son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.