U-12’de kupalar sahiplerini buldu

U-12’de kupalar sahiplerini buldu

U-12 Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla birlikte beş grupta heyecan noktalandı. A, C, F, G ve H Grupları’nda şampiyon olan takımlar kupasını aldılar. B Grubu’nda şampiyon son haftada belli olacak.

U-12 Ligi A, C, F, G ve H Grupları’nda sezon hafta sonu oynanan maçların ardından noktalandı. A Grubu’nda Yahya Kaptanspor, C Grubu’nda Kullarspor, F Grubu’nda Karamürsel İY, G Grubu’nda Derince Birlik, H Grubu’nda Körfez GB şampiyon olmasının ardından kuplarını ve madalyalarını da aldılar. Türkiye Şampiyonası ve İl Şampiyonası olmadığı için normal sezon itibariyle lig sona erecek. D Grubu’ nda Kartepe Belediyespor, E Grubu’nda da Gölcük Karadenizspor şampiyonluğunu ilan etse de liglerin bitmesine henüz iki hafta kaldığı için kupalarını almadılar. 

B GRUBU’NDA KRİTİK MAÇ

B Grubu’nda ise düğümün çözümü son haftaya sarktı. 39 puanlı lider 41 FK, üç puan gerisinde ise Güneşspor ikinci sırada yer alıyor. Son haftada karşılaşacak iki takımın maçında şampiyon belli olacak. 41 FK beraberlik ya da üç puan aldığı takdirde şampiyon olacak. İlk maç 1-0 41 FK’nın galibiyeti ile sonuçlandığı için Güneşspor iki farklı galip gelirse şampiyon olacak, 1-0 kazanırsa da aralarında baraj maçı oynayacaklar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.