TUTAMAYACAĞINIZ SÖZLERİ VERMEYİN!

TUTAMAYACAĞINIZ SÖZLERİ VERMEYİN!

Eski Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 2017 yılında projesini çizdirdiği spor tesislerinin, görsellerini basınla paylaşmış Muallimköy’de 19 dönümlük arazi üzerine modern spor tesisleri yapılacağının müjdesini vermişti.

 Aradan geçen 2 yılda projesi çizilen basına servis edilen dev proje için hiçbir girişim yapılmadı. 

HER ŞEY SÖZDE VE RESİMLERDE KALDI
Genç nüfusu oldukça yoğun olan fazlasıyla sosyal alanlara ihtiyaç duyan Gebze için 10 yıllık görev süresi içinde neredeyse hiçbir sosyal ve spor alanları kazandırmayan eski Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker söz verip de tutmadığı sözlerle hatırlanıyor.
2017 YILINDA BELEDİYE’NİN SERVİS ETTİĞİ PROJE ŞÖYLEYDİ
Gebze Belediyesi’nin Muallimköy’de 19 dönüm arazi üzerine inşa etmeyi planladığı spor tesislerinin görselleri dönemin Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir ve Sportif Direktörü Abbas Sır ile paylaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devasa tesisin Gebzespor ve amatör spor kulüplerine önemli bir ivme kazandıracağını söyledi.

GEBZESPOR EN ÖNEMLİ DEĞERİNİZDİ

İhale sürecinde olan çok donanımlı tesis ile birlikte Gebzespor’un çok daha iyi şartlarda çalışma imkânı bulacağına dikkat çeken Başkan Köşker, ”Bu tesis Gebze’de spora büyük güç katacak. Başta Gebzespor olmak üzere, tüm amatör spor kulüplerimiz bu tesislerden faydalanacak. Gebzespor, kentimizin en önemli marka değeridir. Gebzespor için bu zamana kadar üzerimize ne düşüyorsa yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Şartlar uyduğu takdirde Gebzespor için maddi ve manevi her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

BÖYLE BİR PROJE VARMI ? 
Yıllardır büyük bir umutla paylaşılan ancak hiçbir girişimin yapılmadığı tesislerle ilgili resmi girişimlerin ne zaman yapılacağı ve konuyla ilgili mevcut Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün varlığı ile ilgili açıklama yapması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.