Türkkan Çayırova’da halkı dinledi

Türkkan Çayırova’da halkı dinledi

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan vekili Lütfü Türkkan, Çayırova’da bir dizi temasta bulundu.

 Türkkan’a temaslarında İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve partili yöneticiler eşlik etti. Türkkan bir süre önce hayatını kaybeden Yenimahalle Muhtarı Hamza Polat’ın ve yine kısa bir süre önce oğlunu kaybeden eğitimci Namık Düzdaban’ın evine taziye ziyaretlerinde bulundu. Ayrıca hacı ve hasta ziyaretlerinde bulunup Çağdaşkent ve İnönü Mahalleleri’nde evlere konuk oldu. Emek Mahallesi’nde kentsel dönüşüm sorunu yaşayan mahalleliyi derneklerinde dinledi. Özgürlük, Cumhuriyet ve Şekerpınar muhtarlarını ziyaret etti.
TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ 
Lütfü Türkkan, Çayırova’da vatandaşların talep ve beklentilerini dokuz ayrı yerde dinlediklerini belirtti. Türkkan, “İlçe yönetimlerimiz aracılığı ile sorun ve sıkıntıları değerlendirip bunları meclis kürsüsünden dile getiriyoruz. İYİ Parti olarak bölge halkının sorunlarını dinlemek için kapı kapı geziyoruz ve halkımızın tüm sorunlarının her koşulda takipçisi olacağız. Hayat sadece oy almak ya da siyaset değil, dokunabildiğimiz insanların mutluluğu en büyük sevincimiz” dedi.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal da Lütfü Türkkan ve beraberindeki heyeti Çayırova’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Uzunal, “Bölge halkımızın sorunlarını yerinde inceleyip vatandaşlar ile birebir görüştüler. İYİ parti olarak her türlü dert ve sıkıntılarımızda iyiler ailesi olarak halkımızın yanında olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.