Türel; “Tüm esnafların sorunlarını çözeriz”

Türel; “Tüm esnafların sorunlarını çözeriz”

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Metin Yaşar’ın ziyaret etti.

Metin Yaşar ile berberler ve kuaförlerin sorunlarını konuşan Türel; “Sadece berberlerin değil, tüm esnafın sorunlarını iyi biliyoruz. Göreve geldikten sonra inşallah kısa sürede hepsini çözmek bize nasip olacak” dedi.

İstedikten sonra gerek Gebze’nin gerekse Gebze esnafının çözülemeyecek hiçbir sorunu olmadığını ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel; “Yeter ki samimi olalım ve sorunu çözmek isteyelim. Gebze gibi imkanların bol olduğu bir yerde sorun çözememek beceriksizlikten kaynaklanır” diye konuştu.

Ziyaret ettiği her esnaftan kangren olmuş sorunları dinlemenin kendisini de rahatsız ettiğini ifade eden Mustafa Türel, “Burada ekip çalışması çok önemli, sizin görev verdiğiniz insanlar kafasını kuma gömer, sorunları görmezden gelirse problemler kangren haline dönüşür. Çok ufak bir sorunu çözmek için bir esnafın aylarca beklemesine gerek yoktur. Burada işi ehline vermek ve liyakatli insanlarla çalışmak bizim önceliğimiz olacak.” Diye konuştu.

Misafirperverliği için Yaşar’a teşekkür eden Türel, sosyal medya hesabından da; “Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kıymetli Kardeşim Metin Yaşar’a ziyarette bulundum. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi. Metin Yaşar da ziyareti için Mustafa Türel’e teşekkür etti ve belediye başkan adaylığı yolunda başarı dileklerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.