Türel: Gebzespor’da tek çözüm şampiyonluk olur

Türel: Gebzespor’da tek çözüm şampiyonluk olur

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, Gebzespor’da tek çözümün şampiyonluk olacağını ifade etti. Türel, alınan farklı galibiyetin rehavete yol açmaması gerektiğine dikkat çekti.

Dün, Gebze Alaettin Kurt stadında oynanan ve Gebzespor’un Lüleburgazspor’u 11-0 yendiği maçın ölçü olamayacağını ifade ede Türel, “Bu sonuç bizi rehavete kaptırmasın” dedi.

Müsabakayı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzespor Başkanı Resul Tat, Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik ve CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile izleyen Mustafa Türel, yanında bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile de bir süre çeşitli konularda sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Gebzespor’un bir an önce bulunduğu yerlerden çok daha yukarı liglere çıkması gerektiğini söyleyen Türel, Gebzspor’a göre zayıf bir rakip olan Lüleburgazspor maçında alınan farklı galibiyetin ölçü olmaması gerektiğini söyledi. Bundan sonraki her maçın bir final havasında ve kazanılması gerektiğini söyleyen Türel, “Özellikle bu tür farklı galibiyetlerin ardından bir rehavet oluşursa faturası çok ağır olabilir. O yüzden Gebzespor takımının her maç için çok dikkatli olması gerekiyor. “ dedi. Grupta bir maçı eksik Gebzespor’un matematiksel olarak lider konumunda olduğunu söyleyen Türel, “Bu saatten sonra Gebzespor için tek çözüm şampiyonluk olur, onun dışında alınacak hiçbir sonuç başarı kabul edilemez” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.