Tribünde, dernekte ve  sünnette de omuz omuza

Tribünde, dernekte ve sünnette de omuz omuza

Badıllı aşireti bireylerinden, sıkı Gebzespor taraftarı iş insanı Halil Çam ile eşi Melike Çam’ı üç oğullarının ilk mürüvvetini gördükleri mutlu günlerinde her iki camiası da yalnız bırakmadı

Gebze’nin sevilen iş insanlarından, köklü Badıllı Aşireti’nin Gebze’deki bireylerinden Halil Çam ile ev kadını eşi Melike Çam’ın oğulları Mücahit, Yusuf ve Hamza delikanlılığa ilk adımı görkemli bir sünnet düğünü ile attı. Grand Toprak Düğün Salonu’ndaki sünnet siyaset, spor ve iş dünyasından simaların yanı sıra Badıllı Aşireti’nin yakın çevredeki bireylerini bir araya getirdi. Davetliler arasında merkezi İstanbul’da olan Badıllı Aşireti Eğitim Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı Cahit Genç ile yönetim kurulu üyeleri ve üyeler de yer aldı. Sıkı bir Gebzespor taraftarı olan Halil Çam’ı mutlu gününde Gebzespor camiası da yalnız bırakmadı.

GENİŞ AİLESİYLE AĞIRLADI

Chrysler İlkokulu üçüncü sınıf öğrencisi Mücahit (9) ve ikinci sınıf öğrencisi Yusuf (8) ile üç yaşındaki Hamza şahsında üç erkek evlat sahibi Melike – Halil Çam çifti, üçünün de ilk mürüvvetlerini bir arada görürken konukları üç delikanlının ananesi ve dedesi Nazlı – Kadir Yayla ile babaannesi ve dedesi Hatun – Nihat Çam ve kirveliği üstlenen Gebze’nin sevilen esnaflarından Kenan Doğan ile birlikte ağırladı.

GEBZESPOR CAMİASI DA YALNIZ BIRAKMADI

Sünnete Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetim kurulu üyeleri ile 14 Mayıs seçimlerinde partisinden milletvekili aday adayı olan Yavuz Vural, Gelecek Partisi Genel Politikalar Başkan Yardımcısı ve Darıca Belediye Başkan adayı Serap Çakır, bir dönem Gebze Taraftarlar Derneği başkanlığı da yapan Gebzespor eski Başkanı Recep Avcı, Gebzespor’da İlker Çakır dönemi yönetim kurulu üyesi Mustafa Turhan, Gebzespor Taraftarlar Derneği yönetici ve üyeleri de katıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat, Çam Ailesi’nin mutluluğuna gönderdikleri çiçekler ile ortak oldu.

MÜZİSYEN İŞ İNSANI COŞTURDU

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren sünnette konuklar çalan müzik eşliğinde gülüp eğlendi. Aynı zamanda Gebze merkezli Marmara Uluslararası Müteahhit İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği – MARİMDER Genel Başkan Yardımcısı Deniz Akgül sevilen şarkılarla konukları coşturdu.

Geniş haliyle Çam Ailesi dört dörtlük bir ev sahipliği yaparken üç delikanlının babası Halil Çam, davetlerine icabet eden tüm konuklarına gazetemiz aracılığıyla da teşekkürlerini iletti.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak Melike – Halil Çam çiftiyle ilk mürüvvetlerini gördükleri çocuklarını tebrik eder, diğer mürüvvetlerini de görmelerini temenni ederiz.

Haber merkezi

3004.jpg

Melike - Halil Çam ile oğulları

3005.jpg

Nazlı – Kadir Yayla

3006.jpg

Hatun – Nihat Çam

3007.jpg

Halil Çam ve kirve Kenan Doğan

3008.jpg

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yöneticiler ile milletvekili aday adayı Yavuz Vural

3009.jpg

Gelecek Partisi Genel Politikalar Başkan Yardımcısı ve Darıca Belediye Başkan adayı Serap Çakır, Halil Çam’ın oğulları, annesi ve kirvesi ile.

3010.jpg

Gebzespor eski Başkanı Recep Avcı ve eski yönetici Mustafa Turhan; Halil Çam ve Kenan Doğan ile.

3011.jpg

Badıllı Aşireti Eğitim Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı Cahit Genç ile yönetim kurulu üyeleri ve üyeler

3012.jpg

Halil Çam, Gebzespor tribünü Eskiçarşı Grubu’ndan arkadaşları ile de yakından ilgilendi.

3013.jpg

Müzisyen ve iş insanı, MARİMDER Genel Başkan Yardımcısı Deniz Akgül sevilen şarkılarla konukları coşturdu.

3014-001.jpg

3015-001.jpg

3016-001.jpg

3017-001.jpg

3018.jpg

3019.jpg

3020.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum