Tolga Havuç koordinatör oldu

Tolga Havuç koordinatör oldu

Kocaeli Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç, antrenör olarak görev aldığı Kocaeli Sporcu Eğitim Merkezi'ne (SEM) cimnastik branşı il spor koordinatörü olarak atandı

Yapılan atamayla ilgili açıklama yapan Tolga Havuç şunları kaydetti; " Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanımız Sn. Suat Çelen’in tensipleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü onayı ile Kocaeli Sporcu Eğitim Merkezine (SEM) cimnastik branşı il spor koordinatörü olarak atanmış bulunmaktayım. Gerçekleştirmiş olduğumuz başarılı çalışmalarla ilk olarak Kocaeli Cimnastik SEM antrenörü olarak atanıp, şuan ise Cimnastik İl SEM Koordinatörlüğü görevine atanmış bulunmaktayım.

SEM NEDİR?
Bizi bu göreve layık gören Dünya Cimnastik Federasyonu Başkanı V. ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanımız Sn. Suat Çelen’e camiamız adına teşekkür ediyorum.
SEM(Sporcu Eğitim Merkezi) Nedir? Sporcu Eğitim Merkezleri, spor dallarına göre spora başlama yaşında bulunan çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerini aksatmadan, üst düzey sporcu olarak yetiştirilmelerini sağlamak amacıyla kurulan merkezlerdir. Ayrıca SEM’e giren her sporcu resmi olarak takip edilmektedir ve belirli bir sporcu maaşı yatırılmaktadır.
Ulusal ve uluslararası alanda başarılı sporcular yetiştirmek amacıyla ülke genelinde sporcu altyapısını oluşturmak hedeflenmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.