Tiyatro kıvamında festival

Tiyatro kıvamında festival

Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi’nde yabancı dil festivali düzenlendi. Kraliçe Elizabeth, Sherlock Holmes, Harry Potter ve birçok karakter tiyatro kıvamındaki dört dörtlük festivalde canlandırıldı

kurdele.jpg

Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi yabancı dil festivali  (İngilizce ve Almanca) okul binasında gerçekleşti. Festivalin açılış kurdelesi Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Okul Müdürü Hasan Yılmaz ve beraberindekiler tarafından kesildi. 

anlatti-010.jpg

Festivalin içeriğinde öğrencilerin yabancı dili uygulamalı olarak kullanabilecekleri birçok sahne tasarlandı. Bunlar karaoke odası, korku odası, London Cafe, kostüm, illüzyon ve eğlence odası ve kutu oyunları odasından oluştu.

festival.jpg

Öğrenciler herkes tarafından bilinen karakterleri canlandırdı. İspanyol ve Alman karakterler; Kraliçe Elizabeth, Sherlock Holmes, Harry Potter ve arkadaşları, Jack Sparrow, Marie Curie, Agatha Christie, festivalde hayat buldu. 

EĞLENEREK ÖĞRENME

ekip-024.jpg

Festivalin amacı öğrencilere eğlenerek, kalıcı ve uygulamalı bir şekilde objeler ve kutu oyunları aracılığıyla yabancı dil öğretmek ve öğrendikleri bilgileri günlük yaşama rahatlıkla aktarabilecekleri ortam oluşturmak ayrıca yabancı dil öğrenme konusunda öğrencilerin önyargılarını yıkmak ve girişimciliklerini arttırarak özgüven kazanmaları olarak tanımlandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

birlikte-012.jpg

Festivalin açılışına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ile birlikte çevre okulların müdürleri de katıldı. Festival koordinatörü Yasemin Mert Kaya, “Daha nice güzel çalışmalarla yolumuza devam edeceğiz” derken her zaman desteği ile arkalarında gücünü hissettikleri Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Müdürü Hasan Yılmaz ve okul idarecilerine teşekkür etti. Kaya, “İngilizce ve Almanca zümresinin güzel bir ekip çalışmasını hep birlikte sergilemiş olduk” diye konuştu.

e7386063-5640-4d2d-bd8a-0351ac76e97b.jpg

gezdi-001.jpg

kutladi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.