Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Yaşamınıza şehir içi veya şehir dışı bir çok yolculuğu...

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Yaşamınıza şehir içi veya şehir dışı bir çok yolculuğu beraberinde getirecektir. Hatta yurt dışı seyahatlerini! Farklı kültürler, farklı kişilerle bir araya gelebileceksiniz.

Bu süreç içinde önemli mevki ve statü sahibi kişilerden güzel destekler alabileceksiniz. Keza eğitim, yayıncılık, hukuksal alanlarda destekler sizlerle olacak. Kitap yazmaya karar verebilirsiniz. Mesela yayın evi ile görüşebilirsiniz! Size keyif verecek bir eğitime, seminere, kursa da başlayabilirsiniz. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Yeni insanlarla tanışmak, yeni sosyal çevrelere girmek, yaşamınıza yeni insanlar katmak, arkadaşlarınızla ortak seyahat planları yapmak, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelmek, toplaşmalar yapmak için ideal bir sürece giriyorsunuz. Tadını çıkarmaya bakın! Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar. Ev, yuva, aile, yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir. Aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Aile içinde olası bir konu ise artık çözüme kavuşabilir.

Dolunay gergin etkilere sahip olacağı için komşularınızla veya aile içi ilişkilerde gerginliklerden kaçınmakta yarar var. Ay/Mars etkileşimi ile ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, evli olduğunuz kişi ile aranızda oldukça elektrikli bir hafta geçebilir. Konu biraz özgür ve bağımsız olmayı istemekle ilgili olabilir. Bu hafta ipleri biraz gevşek bırakmakta ve sıkmamakta fayda var. Ani, hesapsız çıkışlar ve tepkiler, ani duygusal boşalımlar ilişkilerin veya ortaklıkların geleceğini tehlikeye atabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.