Temsilciliği kurduk  şubenin önünü açtık

Temsilciliği kurduk şubenin önünü açtık

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği kurucu Başkanı Erol Bayındır temsilciliği hayata geçirmelerinin, o yıllarda temsilcilik olan Kocaeli’nin şubeleşmesinin önünü açtığını söyledi.

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği’nin 12’nci kongresinde divan temsilcilik kurucu başkanı Erol Bayındır’ın başkanlığında eski başkanlardan Faruk Uygur ve genç mimar Büşra Deniz’den oluştu. Bayındır konuşmasında şunları kaydetti: “Kocaeli Şube’ye katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, böyle bir afet gününde yine bizi burada yalnız bırakmadılar ve geldiler. Arkadaşlara beni divan başkanlığını layık gördükleri için de teşekkür ediyorum. Bir tıbbi problemim olduğundan dilimde bazı sürtüşmeler var. Onu da affedeceksiniz artık. Yapacak bir şey yok, bu kadarına şükrediyoruz.

KOCAELİ ŞUBESİ’NE VESİLE OLDUK

Ben Erol Bayındır olarak bu odanın Gebze’de kurulmasında öncülük yapan kişiyim. Kuran diye demiyoruz çünkü kuran, vefat eden arkadaşlarımız, gidenlerimiz gelenlerimiz var. Ama ne mutlu bize ki biz burada; Türkiye’de, ilk defa Gebze’de böyle bir olaya el attık. Gebze’de temsilciliğimizi kurduk. Bu temsilcilik vasıtasıyla da Kocaelimiz o zaman temsilcilikti. Onlara da ön ayak olduk, öncülük yaptık. Onların da şubeleşmesine vesile olduk.”

mimarlar-116.jpg

ÇAYLAR ŞAMPİYONDAN: TMMOB Gebze binasının lokalinde gerçekleşen kongrede çaylar Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği’nin geleneksel tavla turnuvasında, 2022 yılının şampiyonu Hüseyin Genç tarafından hazırlanıp servis edildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.