TAYFUN SÜPER ESTİ: 3-0

TAYFUN SÜPER ESTİ: 3-0

Tayfunspor Kartepe’yi farklı yendiği maçta profesyonel takımlara örnek olacak bir gole imza attı. Hidropaks Tayfunspor teknik kadrosu  tekniği taktiği ve ortaya coşkulu futbolla beğeni topladı.

Gebze süper amatör lig temsilcimiz Hidropaks Tayfunspor süper amatör ligin ilk haftasında Metin Oktay stadında konuk ettiği Kartepe Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek lige süper bir başlangıç yaptı. Goller 15.dakikada Mustafa, 25.dakikada Berk ve  65.dakikada yine Mustafa’dan geldi.

PROFESYONEL TAKIMLAR BÖYLE GOL ATAMIYOR

Kaliteli ve karakterli futbolculardan kurulu bir kadro yapan ve çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren Tayfunspor Metin Oktay stadında konuk ettiği Kartepe’yi farklı yenerken futbol resitali sundu. 15.dakikada Mustafa’yla bulduğu golün hazırlanışı ve golle sonuçlanması Barcelona’yı hatırlattı. DefanstaN başlayan tek pas istasyonunu, rakibine top göstermeden hızlı paslaşmayla golle sonuçlandıran Gebze temsilcimiz hazırlanış açısında bir çok profesyonel takımın yapamadığını yaparak ne kadar iyi çalıştığını gösterdi. Atılan bu gol karşılaşmayı izleyenler tarafından büyük alkış aldı. 25.dakikada Berk’in golüyle skoru 2-0 yapan Fatih Yıldız’ın öğrencileri 65.dakikada yine Mustafa’yla bulduğu golle sahadan 3-0 galip ayrılarak sezona çok iyi başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.