Taşköprülülerden İbrahim Şirin’e destek

Taşköprülülerden İbrahim Şirin’e destek

31 Mart tarihinde yapılacak seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, Derince Taşköprülüler Derneği'ne konuk oldu

SİVİL toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, konuk olduğu Derince Taşköprülüler Derneği'nde yine yoğun bir ilgi ile karşılandı. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Bülent Aykurt, Cumhur İttifakı meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu ziyaret son derece geniş bir katılımla gerçekleşti.

EN GÜÇLÜ PAYDAŞLARIMIZ DERNEKLERİMİZ
Derince Taşköprülüler Derneği Başkanı Erhan Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerine ev sahiplikleri için teşekkür eden Başkan Adayı Şirin, seçim sürecine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında STK’ların önemine değinen Şirin; “Derince Yüzyılı'nı oluştururken en güçlü paydaşlarımızın derneklerimiz olduğunu biliyoruz.

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU
Bu bilinçle Derince Taşköprülüler Dayanışma Derneği’mizi ziyaret ettik. Bizleri coşkuyla karşılayan başta Dernek Başkanımız Erhan Çiftçi ve kıymetli üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bu teveccühe layık olmak için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.